HOME | Despre noi

Despre noi

Firma MAREN a fost înfiinţată în anul 1993.
Domeniul principal de activitate al firmei noastre este comercializarea scaunelor. Suntem în contact cu cei mai mari producatori de scaune din ţară şi străinătate, iar în ceea ce priveşte varietatea produselor pe care le comercializăm, ocupăm un loc de frunte pe piaţă din judeţ şi ţară.
Datorită experienţei acumulate în 10 ani în domeniu, putem afirma, că fiecare an am încheiat cu succes activitatea noastră, lucru dovedit prin volumul crescător al vânzărilor şi stocurilor, respectiv prin adăugarea noilor modele la gama produselor pe care le valorificăm. În momentul de faţă suntem parteneri loiali clientelei noastre, numărul lor fiind în crestere, - vezi secţiunea referinţe.

Obiectivele activităţii noastre sunt: - cercetarea cererii pieţei şi servirea promptă a clientelei - armonizarea designului cu funţionalitatea la un preţ accesibil. - a oferii confortul potrivit familiei respectiv oaspeţilor Dumneavoastră. Pentru produsele noastre oferim garanţie, a căror durată de funcţionalitate depăşeşte 10 ani, asigurăm transport gratuit la cantităţi mai mari.